Zagreba Lajfhaki

Kada je najbolje jesti svježi sir?

Svježi sir je zdrav proizvod koji je dobar izvor zdravih masnih kiselina.

Osim toga, sadrži fosfor, kalcij i proteine. Što se tiče potonjih, oni također sadrže aminokiseline – kolin i metionin, koji mogu zamijeniti sve druge životinjske bjelančevine.

Svježi sir također je dobar za ljude svih dobi.

Vrijedno je uzeti u obzir da je svježi sir također proizvod koji se često preporučuje jesti tijekom raznih dijeta.

Ipak, preporučljivo je koristiti proizvod u prvoj polovici dana.

Fotografija: Pixabay

Ako imate vremena pojesti porciju svježeg sira prije 16 sati, tada će tijelo bolje apsorbirati mliječne proteine ​​i šećer sadržane u sastavu.

Ako navečer želite pojesti porciju svježeg sira, ne zaboravite da se poslijepodne može pojaviti oteklina.

To je zato što se proteini koje sadrži mogu probaviti i metabolizirati kao ugljikohidrati. U tom se slučaju povećava i tjelesna masna masa.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version