Alkohol, čak iu minimalnim količinama, šteti tijelu.
Na novogodišnje praznike mnogi čine iznimke kako bi u ponoć zajedno sa svima zaželjeli želju dok zvona zvone. U ovom slučaju morate odabrati sigurnije opcije pića.
Ako za to želite odabrati alkohol, onda je bolje obratiti pozornost na vino.
Nutricionistica Debbie Petitpain ispričala je za USA Today više o tome koje je vino najbolje odabrati.
Piće treba biti ono s nižim udjelom šećera i alkohola.
Tipično, ovi parametri odgovaraju bijelim vinima koja se proizvode u hladnim klimatskim uvjetima.
Jača i slađa pića obično se prave od grožđa uzgojenog u vrućim zemljama.
Doktor Petitpain je u razgovoru s novinarima primijetio da vino možete razrijediti gaziranom vodom kako biste smanjili štetu tijelu.
Prethodno smo vam rekli kako ne pretjerati s pićem za novogodišnjim stolom.