Zagreba Lajfhaki

Što jesti za bolju probavu: voće dostupno svima

Više nije tajna da ljudsko zdravlje određuju ne samo navike, već i prehrana.

Loša probava znači loše zdravlje, loš izgled i loše raspoloženje. Da biste doveli u red crijeva, ne morate odmah progutati tablete.

Stručnjaci nam govore koja će hrana pogodovati probavi.

Prednosti krušaka

Zapadni nutricionisti kruške nazivaju najboljim voćem za zdravu probavu.

Prije svega, preporučuju se onima koji pate od zatvora.

Pun je netopivih vlakana koja djeluju blago laksativno. Stoga se preporučuje jesti kruške s korom.

Fotografija: © Belnovosti

Međutim, sorta krušaka ne utječe na razinu vlakana.

Krušku možete bezbrižno dodati u kašu, s njom pripremati salate, deserte i tostirati.

Čvrste sorte krušaka mogu se kuhati ili peći.

Mekani se mogu koristiti za pripravke ili smoothije.

Ali ako su probavni problemi redoviti problem, onda umjesto liječenja voćem, trebate proći liječnički pregled i preispitati svoju prehranu.

Ranije smo rekli tko bi trebao jesti kiseli kupus.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version