Zašto je boršč koristan: mišljenje stručnjaka

Neki ljudi imaju predrasude prema klasičnoj kuhinji smatrajući je nezdravom.

Međutim, nije.

Mnoga popularna jela su prilično zdrava. Upečatljiv primjer je boršč.

Koje su prednosti ove vrste juhe?

Prije svega, važno je istaknuti visoku koncentraciju svježeg povrća u juhi. Ovo nije samo izvor vrijednih vlakana, već i jednostavan i pristupačan način da dobijete puno vitamina i mikroelemenata.

Međutim, važno je razumjeti da boršč može biti štetan zbog kulinarskih pogrešaka.

boršč
Fotografija: © Belnovosti

Na primjer, juha ne bi trebala biti previše masna. Također, nemojte dodavati previše biljnog ulja.

Stručnjaci također napominju da se boršč može učiniti zdravijim. Da biste to učinili, u juhu morate dodati svježe začinsko bilje i češnjak.

Ali svinjsku mast morate dodati u ograničenim količinama ako pripremate juhu s masnom mesnom juhom. Također, ako je moguće, vrijedi uvesti manje krumpira u sastav ili ih čak potpuno napustiti.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki