Jedna fraza o željeznoj limenci kavijara, kako ne biste kupili zamjenu: trik proizvođača – napomena za kupce

Odabir visokokvalitetnog crvenog kavijara u trgovini nije tako težak kao što se čini na prvi pogled.

Mi vam kažemo na što morate obratiti pozornost pri kupnji ove delicije.

Kako odabrati dobar crveni kavijar

Prema zen kanalu “Overheard Fisherman’s Secrets”, iznimno je važno pažljivo proučiti informacije o bontonu.

Dakle, neki proizvođači jednostavno napišu “lososov kavijar” na limenci. Ovo je netočno, treba navesti naziv ribe (ružičasti losos, pastrva itd.).

Drugo, staklenka može značiti da je kavijar strukturiran. Takav kavijar može imati lošiji okus od običnog kavijara.

kavijar
Fotografija: © Belnovosti

Ponekad na limenci nema riječi “strukturirano”, ali sastav kaže “kavijarna masa”.

Kavijar se također često proizvodi od smrznutih sirovina. Tu će nam pomoći datum proizvodnje. Kavijar od svježe ulovljene ribe proizvodi se u srpnju-rujnu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki