Zagreba Lajfhaki

Kako skinuti kožu s kobasice u prirodnom ovitku bez gubitka: jeste li znali za ovu metodu?

Poznato je da se kobasice u prirodnim crijevima vrlo teško čiste.

Reći ćemo vam kako oguliti kobasicu, a da polovica ne ostane na koži.

Kako skinuti kožu s kobasice

Da bi se kobasice u prirodnim crijevima lako čistile, potrebno ih je kuhati na određeni način.

Prvo, prije kuhanja, krajeve kobasica je potrebno zarezati poprečno.

Drugo, kobasice se ne smiju stavljati u kipuću vodu, već u hladnu vodu.

Fotografija: Pixabay

Kobasice trebate kuhati nešto duže od kobasica, oko 3-5 minuta.

Kuhane kobasice potrebno je nekoliko sekundi staviti pod hladnu vodu. Iznenadit ćete se kako se kućište lako skida.

Prethodno smo vam rekli zašto biste trebali staviti aktivni ugljen u vrata hladnjaka.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version