Domaća hrana, u pravilu, uvijek je poželjnija od kupovne ili čak one koja se poslužuje u restoranima. Takva hrana zrači toplinom, njegom i ugodom.

Ali suvremeni ritam života ne dopušta nam uvijek da provodimo sate u kuhinji. Imamo toliko toga za napraviti da hrana često odstupi, pa jedemo ono što možemo.

Ako vam se to često događa, a pritom želite u svoju prehranu uvrstiti domaća jela, pobliže pogledajte recept za lijeni khachapuri u tavi koji od jenata.blitz.bg sada će predstaviti.

Za početak ćemo krenuti od onoga što je to čudo zvano khachapuri. To je gruzijsko nacionalno jelo od tijesta, koje podsjeća na pitu sa sirom. Priprema se zatvoreno ili poluotvoreno… u osnovi kao naše purlenke.

Za pripremu ovog jela neće vam trebati više od 10 minuta, ali ćete vi i vaši ukućani polizati prste kada ga kušate.

Znajte da će lijeni khachapuri biti idealna opcija za diverzifikaciju vašeg doručka. A bonus je što se khachapuri može jesti samostalno, kao dodatak glavnom obroku ili međuobroku.

Ali pročitajte više informacija o tome kako kuhati khachapuri u tavi na jenata.blitz.bg