Iako je sezona papalina i piva službeno gotova, pržena riba ostaje cjelogodišnji klasik, delicija na stolu koja osigurava dragocjene masti i minerale za vaše zdravlje.

Pržena riba je ukusna i aromatična, ali se njena priprema često pretvori u neugodan doživljaj za domaćice.

Počevši od čišćenja sirove ribe, preko toga kako spriječiti lijepljenje tave pri prženju ribe, pa sve do čišćenja posuđa i uklanjanja neugodnog mirisa koji se nakupio kuhanjem ribe, ne čudi da mnogi ukućani radije odustaju od zdravu hranu na svom tanjuru, ali poštedite se ove avanture.

Pečenje ribe i neprijanjajuća tava?
Evo kako su iskusni majstori u pripremi pržene ribe podijelili s nama svoje pametne trikove koji im pomažu da nakon pečenja ribe ne završe s uništenom tavom, već da se ona zalijepi za nju, raspadne i bez hrskave korice.

Često se događa kada nemate iskustva ili ne znate male tajne velikih majstora.

No što dodati u tavu da se riba ne zalijepi, saznat ćete na jenata.blitz.bg