Trebate li ukloniti omotač s kobasica prije kuhanja ili možete kuhati izravno u filmu: kako su proizvođači zamislili

Guljenje kobasica u prirodnom kolagenskom ovitku može biti vrlo, vrlo teško.

Međutim, to se ne mora učiniti, javlja Zen kanal “Argumenti i činjenice” pozivajući se na voditelja Centra za ekonomska analitička istraživanja i IT tehnologije Gorbatovog saveznog istraživačkog centra za prehrambene sustave, Dmitrija Gordejeva.

Moram li ukloniti omotač s kobasica prije kuhanja?

Kako je objasnio Gordeev, sve ovisi o tome od čega je napravljena školjka.

Kobasice u prirodnom kolagenskom ovitku nije potrebno guliti prije kuhanja.

Štoviše, takve se kobasice mogu jesti izravno s ovitkom.

kobasice
Fotografija: Pixabay

Što se tiče umjetnih i sintetičkih ovitaka, oni moraju ispunjavati sigurnosne zahtjeve navedene u relevantnim zakonskim dokumentima.

Prema riječima stručnjaka, takvu školjku također nije potrebno uklanjati prije kuhanja.

A kako bi se film mogao lako ukloniti, nakon kuhanja kobasice je potrebno preliti hladnom vodom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki