Tri jednostavna trika za pravljenje sladoleda bez aparata za sladoled

Sladoled se može napraviti i bez aparata za sladoled. Osim toga, tradicionalna tehnika uključuje kontinuirano hlađenje i miješanje smjese, a rezultat je izvrstan. Ali ova metoda zahtijeva značajno ulaganje vremena i energije. Zato smo odabrali dvije brze tehnike izrade sladoleda i vrlo praktičan recept za sorbet koji vrijedi isprobati.

Sladoled od banane

Jedan od najboljih trikova za pravljenje dobrog sladoleda bez aparata za sladoled je korištenje smrznutog voća, posebno banane koja smjesu može učiniti posebno kremastom. Za pripremu sladoleda od banane narežite bananu na ploške i zamrznite je na nekoliko sati u zamrzivaču. Zatim stavite u blender s pola čaše mlijeka i tri datulje i miksajte dok ne dobijete željenu teksturu.

S ovim temeljcem možete pripremiti mnogo različitih okusa. Za pripremu voćnog sladoleda (kao što je jagoda, marelica ili smokva) jednostavno dodajte malo nasjeckanog i smrznutog voća u smjesu od banana i promiješajte. Za pripremu sladoleda od banane i čokolade jednostavno dodajte malo kakaa u smrznutu bananu. Ako je smjesa pregusta dodajte malo mlijeka i ponovno promiješajte. Za pripremu veganskog sladoleda kravlje mlijeko možete zamijeniti kokosovim, sojinim ili zobenim mlijekom.

Pročitajte ostatak članka na ourlife.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki