Tjestenina se smatra jednom od najpovoljnijih vrsta priloga.
Osim toga, rijetko koja domaćica ih priprema vlastitim rukama, radije kupuje gotov paket proizvoda u trgovini.
Navikli smo na činjenicu da su “obični” špageti jeftini.
Kada je u pitanju klasična talijanska tjestenina, cijena se osjetno povećava.
No, malo tko može zamisliti koliko će koštati porcija najskuplje tjestenine na planetu.
Ovaj luksuz možete isprobati u jednom od elitnih restorana u New Yorku.
Zadovoljstvo se procjenjuje na oko 2 tisuće dolara.
Kuhari sami pripremaju tjesteninu, zatim je začinjavaju skupim uljem od tartufa. Posjetitelja čeka i impresivna porcija jastoga, lignji, pa čak i pržene teletine.
Štoviše, dio punjenja će biti vrlo impresivan. Samo će se poslužiti oko kilogram jastoga.
Između ostalog, za nekoliko stotina dolara klijent će moći otkupiti posudu u kojoj se poslužuje.
Zašto je toliko vrijedan?
Dizajn je osobno razvio legendarni Gianni Versace, a izrađen je od plemenitog metala.