Zagreba Lajfhaki

Koja se juha naziva najštetnijom: vrlo je popularna u društvu

Dugo se vremena vjerovalo da je ključ pravilne prehrane obvezna konzumacija prvih jela – odnosno juha.

Neki tvrdoglavo nastavljaju vjerovati u to, drugi ih odlučno odbijaju jesti i osjećaju se dobro. Ali oboje će biti zainteresirani znati koja se juha smatra najštetnijom.

Najčešće se na stolovima kod kuće pojavljuju boršč, rassolnik, juha od kupusa, povrtna ili riblja juha ili pileća juha s rezancima ili povrćem. No, u restoranima ili drugim ugostiteljskim objektima često se traži najnezdravija juha.

Kao što je već postalo jasno, govorimo o hodgepodgeu.

Stručnjaci nazivaju hodgepodge najštetnijim. Ovo je bogato, bogato, masno i začinjeno jelo, koje se, uz sve, obično kuha s dimljenim mesom.

Fotografija: © Belnovosti

Organizam nepripremljen za takvu gozbu može se pokvariti i sve će završiti pogoršanjem kroničnih bolesti.

1. Solyanka je kontraindicirana za pacijente s gastritisom i čirom na želucu, jer iritira želudac.

2. Također biste trebali odustati od visokokalorične juhe ako imate bolesti kardiovaskularnog sustava, a sve zbog povećanja razine lošeg kolesterola.

3. Ostaje da se prisjetimo kisele hrane poput kapara, limuna ili kiselih krastavaca.

Ova okolnost čini juhu štetnom za osobe s bolestima gušterače ili s visokom kiselošću.

Ranije smo rekli gdje se nalazi najveća šuma na svijetu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version