Umaci su neizostavan dio kuhanja.
Oni pomažu da okus jela bude bogat i zanimljiv.
Teško je zamisliti da postoje umaci koje si ne može svatko priuštiti: kako običan umak može koštati tisuću dolara po boci?
Međutim, takvi proizvodi postoje.
Osim toga, čak su i traženi u određenim krugovima poznavatelja visoke kuhinje.
Najskuplji umak, koji je koštao tisuću dolara, bila je pasta od rajčice s dodatkom nekih sastojaka.
Naziv proizvoda – Marinara umak od bijelog tartufa.
Sastav sadrži poznati bijeli tartuf i jestivo zlato. Kao baza koriste se najkvalitetnije rajčice.
Umak nećete moći kupiti u trgovini.
Činjenica je da se u njegovoj proizvodnji bave poznati kuhari, pa se umak priprema samo po narudžbi. Za pripremu samo jedne boce u pravilu je potrebno više od mjesec dana.
Set uključuje dizajnersko pakiranje od prirodnog drva.
Fotografija: Pixabay