Zagreba Lajfhaki

Kako koristiti sol kao preljev: ne znaju svi ljetni stanovnici – originalne metode

Ne koriste svi sol u svojim dačama, jer se mnogi boje mogućih nuspojava.

Ali ako je sve učinjeno kako treba, ne morate brinuti o tome.

Najčešće čujemo spominjanje soli u kontekstu suzbijanja korova: doista, u ovom pitanju praktički nema jednakih proizvoda. Također se spominje činjenica da proizvod pomaže u borbi protiv raznih gljivičnih bolesti, prisjeća se Anastasia Kovrizhnykh, stručnjak u mrežnoj publikaciji BelNovosti, znanstveni agronom i dizajner krajolika.

Međutim, ne znaju svi da sol može postati dodatak prehrani.

Kako pravilno koristiti proizvod?

Za trešnje

Malo ljudi zna da sol može imati značajan utjecaj na prinos ove bobice. Proizvod je nevjerojatno jednostavan za korištenje.

Fotografija: © Belnovosti

Najbolje je obaviti postupak u proljeće.

Uzmite tri žlice soli i ravnomjerno ih rasporedite unutar kruga oko debla. Nakon toga, voda. Ista metoda može se koristiti za povećanje prinosa stabala jabuka.

Korijenje

Ako uzgajate korjenasto povrće, onda ga možete uzgojiti slatko, veliko i nevjerojatno ukusno. A obična sol pomoći će u postizanju takvih rezultata.

Da biste to učinili, morat ćete razrijediti dvije žlice soli u deset litara vode. Nakon toga, sastav se ulijeva u posebno napravljene utore između kreveta i redova.

Proizvod posebno dobro djeluje na repu. Slično gnojivo također će biti korisno za repu.

Ranije smo govorili o pet mogućnosti korištenja ljuske jaja u zemlji.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version