Kako napraviti izvrsno gnojivo za krastavce od komadića kruha: ne znaju svi ljetni stanovnici

Čak i ako ste općenito navikli oslanjati se na industrijske komplekse kada se brinete za krastavce, ponekad morate vjerovati provjerenim prirodnim lijekovima.

To uključuje gnojivo, koje je napravljeno od običnog kruha.

Ako ga koristite redovito, možete postići vrlo značajne rezultate, smatra Anastasia Kovrizhnykh, stručnjak u internetskoj publikaciji BelNovosti, agronom i krajobrazni dizajner.

Kako pravilno izraditi proizvod

Prvo ćete morati uzeti veliku staklenku – posuda od tri litre bit će dovoljna. Odrežite nekoliko komada kruha i stavite ih u posudu.

Zatim ćete morati uliti vodu.

kruh
Fotografija: © Belnovosti

Tekućina treba biti sobne temperature. Pokrijte poklopcem.

Zatim čekamo šest dana. To bi trebalo biti dovoljno za aktiviranje procesa fermentacije. Nakon ovoga važno je pričekati još dva dana.

Zatim morate filtrirati sastav.

Za svaku litru koncentrata za kruh uzimamo devet litara vode.

Usput, nema potrebe za bacanjem kruha. Ravnomjerno se raspoređuje izravno ispod krastavaca.

Ranije smo govorili o tome kako obična soda može pobijediti lisne uši i puževe.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki