Kako pravilno zalijevati krastavce tako da budu ukusni: ne znaju svi ljetni stanovnici

Nije tajna da će okus krastavaca uvelike ovisiti o tome koliko ste ga pravilno zalijevali.

Ako su pogreške prisutne, plod može postati gorak, malen i izobličen.

Također, stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti Anastasia Kovrizhnykh, dizajnerica krajolika i znanstveni agronom, napominje da pogreške u procesu obavljanja ovog važnog zadatka mogu uzrokovati pojavu bolesti.

Kako pravilno zalijevati krastavce u ovom trenutku?

Budući da je sada došao trenutak aktivnog plodonošenja, način navodnjavanja ostaje isti, ali se mijenja učestalost i količina primjene vlage.

Najbolje je dodati vlagu prije devet sati ujutro. Tekućina se nanosi isključivo na korijen, pa pokušajte ne dodirivati ​​lišće.

krastavci
Fotografija: © Belnovosti

Po četvornom metru uzima se do 12 litara vode, ovisno o vremenskim prilikama. Važno je da tekućina mora biti topla. U idealnom slučaju, njegova temperatura se zagrijava do 28 stupnjeva.

Prilikom zalijevanja pokušajte osigurati da tlo bude zasićeno do dubine od 20 centimetara. Ali opseg bi trebao biti oko 15 centimetara.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki