Rotkvice su među kulturama koje se među prvima pojavljuju na našim stolovima.
Stoga želim da povrće postane ukusno, sočno i ukusno.
Da biste to učinili, morate slijediti samo nekoliko jednostavnih uvjeta, napominje Anastasia Kovrizhnykh, stručnjak u internetskoj publikaciji BelNovosti, agronom i krajobrazni dizajner.
O kakvim tajnama govorimo?
Odaberite dobro mjesto za slijetanje
Važno je zapamtiti da rotkvice vrlo brzo sazrijevaju, tako da će u budućnosti moći osloboditi prostor za druge potrebne usjeve.
Stoga možete odabrati zemljište s dovoljno kvalitetnim tlom.
Što je okolina hranjivija i pripremljenija, to je okus rotkvice bolji.
Zalijevanje
Važno je zapamtiti da rotkvicama nije potrebna posebna prihrana ili gnojivo. Međutim, okus će izravno ovisiti o vlazi.
Ako je zalijevanje bilo rijetko i loše kvalitete, tada rotkvice neće ispasti sočne i slatke.
Stoga pokušajte zalijevati češće, pogotovo ako je vrijeme vruće.
Ranije smo razgovarali o tome što možete posaditi pored češnjaka.