Zagreba Lajfhaki

Karamelizirane naranče u fritezi: savršen prijedlog za brzi međuobrok

Naranče pržene na zraku (u vašoj fritezi) jednostavan su i ukusan recept koji može biti odličan doručak ili međuobrok. Napravljeni su sa svježim narančama, javorovim sirupom i cimetom i imaju hrskavi okus karamele.

Ako kod kuće imate fritezu, isplati se napraviti hrskave i karamelizirane naranče, dajući “novi okus” vašem jutarnjem obroku ili međuobroku tijekom dana.

Jen Jones, vlasnica Nevéll Skin-a, podijelila je svoju ‘jutarnju opsesiju’ sa svojih preko 500.000 pratitelja na TikToku, a to su hrskave naranče pržene na zraku. Jednostavan je za pripremu i ukusan međuobrok, idealan za vaš jutarnji obrok ili bilo koje drugo doba dana.

Da biste napravili ukusne karamelizirane naranče pržene na zraku, slijedite ove korake:

  1. Naranče prvo narežite na deblje ploške i ogulite ih nazubljenim nožem.
  2. Marinirajte naranče s javorovim sirupom i cimetom u prahu
  3. Stavite ih u fritezu i pecite četiri minute na 200 Celzijevih stupnjeva.
@thejenjones Tvoja nova jutarnja opsesija 🤤 #airfriedoranges #airfriedfruit #plantbased #plantbasedrecipes #31daysofplantbased ♬ ovako izgleda zaljubljenost – JVKE

Kako biste dodali više okusa, Jones predlaže da naranče prelijete jogurtom i granolom. Bez obzira jeste li ljubitelj naranče ili ne, ova je grickalica odličan način da započnete dan.

enikos.gr

Exit mobile version