Zagreba Lajfhaki

Koju hranu staviti u fritezu umjesto u tavu

U današnjem svijetu koji je osviješten o zdravlju, pronalaženje načina za uživanje u našoj omiljenoj prženoj hrani bez ugrožavanja prehrane glavni je prioritet.

The zračna friteza je zaludio svijet kuhanja svojim obećanjem hrskavih užitaka bez pretjerane upotrebe ulja, revolucionirajući način na koji kuhamo.

Evo nekih namirnica koje su ne samo ukusno, nego i zdravije kada se priprema u fritezi umjesto u tavi.

Prženi krumpiri

Hrskav izvana i sočan iznutra, the krumpir u zračnoj fritezi postižu tu savršenu teksturu bez galona ulja korištenog za prženje. Dašak maslinovog ulja i omiljenih začina sve su što vam je potrebno za uživanje bez grižnje savjesti.

Pileća krilca

The pileća krilca pečeni na zraku čuvaju njihovu sočnost dok postižu željenu hrskavu kožicu. Koristeći znatno manje ulja, možete uživati ​​u ovim ukusnim zalogajima bez brige o višku kalorija i nezdravih masnoća.

Povrće

Iz tikvice pa čak i patlidžane, povrće kuhano u fritezi zadržava svoje hranjive tvari i prirodne okuse. Brz proces kuhanja pomaže im da ostanu hrskavi, što ih čini odličnim izborom za zdrav prilog.

Riba

Pečenje od ribe u fritezi stvara tanku, pahuljastu teksturu bez potrebe za viškom ulja. Ova metoda zadržava vlagu, osiguravajući da jela zadrže hranjivu vrijednost plodova mora zajedno s okusom.

kolutiće luka

The kolutiće luka u fritezi su jednako hrskavi i zadovoljavajući kao i njihovi prženi dvojnici. Pečenjem na zraku značajno smanjujete sadržaj kalorija, a pritom zadržavate slatko-slani okus luka iznutra.

zvijer vijesti.gr

Exit mobile version