Lagani prijedlog za lagani ručak ili ukusnu večeru
Materijali
1 paket tjestenine po izboru
2 pakiranja malih škampa, ocijeđenih
1/2 sp. čaj od majoneze
1 1/2 žlica senfa
1/4 sp. čaj kiselo vrhnje
1 1/2 žlica limunovog soka
1/4 sp. čaja svježe narezan kopar
1/2 sp. nasjeckanog celera
1/2 sp. čaja, nasjeckani krastavac
2 rajčice narezane na kockice
3 žlice nasjeckanog luka
1/4 žličice papar
Sol
Provedba
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
U zdjelu ulijte majonezu, kiselo vrhnje, sok od limuna, senf, kopar i crni papar i promiješajte.
U smjesu stavite tjesteninu i škampe, celer, krastavce, rajčice i luk.
Posolite i miješajte dok se umak ne prekrije.
Stavite u hladnjak na najmanje dva sata prije posluživanja.
zvijer vijesti.gr