Zagreba Lajfhaki

Salata od tjestenine sa slaninom i avokadom

Neočekivana ali ukusna kombinacija

Materijali

300 gr. Farfalle tjestenina

1 žlica maslinovog ulja

140 gr. slanina, nasjeckana

140 gr. cherry rajčice, prepolovljene

100 gr. pesto

2 avokada, oguljena i narezana

70 gr. raketa

Parmezan naribani za posluživanje

Provedba

Zakuhajte veliki lonac vode. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju, ocijedite je i stavite sa strane.

U međuvremenu zagrijte ulje u tavi i pržite slaninu 4-5 minuta dok ne postane hrskava. Umiješajte cherry rajčice i kuhajte još nekoliko minuta. Umiješajte tjesteninu, pesto i avokado i zagrijavajte još 2 minute.

Poslužite i pospite listićima rukole i parmezanom.

zvijer vijesti.gr

Exit mobile version