Sladoled od dinje s medom i jogurtom

Sladoled od dinje s medom i jogurtom, sva svježina ljeta u tri sastojka! Probajte ovaj sladoled i poludjet ćete!

od Argyrosa Barbarigoua

Gotovo za 20 minuta

Materijali

500 gr. pasirano meso dinje

500 gr. jogurt 2%

125 gr. med od majčine dušice

savjet: Za izradu ovog sladoleda radije odaberite argentinske dinje koje će vašem sladoledu dati boju.

Postupak

Uzmite srebrnu dinju, operite je izvana i vodoravno zarežite nožem.

Odstranjujemo vlakna i sjemenke te malo po malo meso dok ne izvažemo 500 g čistog mesa.

Stavite voće, jogurt i med u blender.

Tucite ih dok se sve ne zgnječi, stavite u aparat za sladoled ili zamrznite u zamrzivaču dok se smjesa ne stvrdne i tucite svakih 30′ po 5 puta dok ne postane pjenasta.

Ispražnjene polovice dinje zamrznite u zamrzivaču.

Nakon što se sladoled zamrzne, napunite smrznute kutije s dinjom i po želji ukrasite pistaćima.

argiro.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki