Trik za jednostavno čišćenje roštilja

Svatko voli dobru hranu, a neki je čak vole pripremati, ali nitko ne voli čišćenje koje je potrebno nakon toga.

Pogotovo ako je riječ o gradelama i roštiljima, gdje se stvari znaju posebno zaprljati.

I tu dolazi velika tajna roštilja Scotta Robertsa, koji koristi aluminijsku foliju za pečenje na ugljenu.

„Ako ste ljubitelj drvenog ugljena, prvo obložite unutrašnjost roštilja s nekoliko listova aluminijske folije prije nego stavite ugljen ili brikete. To će vam omogućiti brže i lakše čišćenje sivog ugljena i pepela kada završite s roštiljanjem.”

Jedina mana ovoga je što folija može začepiti rupe na dnu roštilja, što otežava paljenje roštilja.

Ako vam čišćenje još uvijek predstavlja glavobolju, svakako se isplati pokušati…

zvijer vijesti.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki