Zagreba Lajfhaki

Veterinar je objasnio zašto je mačju hranu potrebno podgrijavati

Kućne ljubimce treba hraniti uravnoteženom i svježom hranom sobne temperature. Stoga je važno prethodno podgrijati hranu vašeg ljubimca.

To treba učiniti ne u mikrovalnoj pećnici, već u vodenoj kupelji.

Ovu je izjavu dala veterinarka Maria Yatsyshina, javlja doktor Peter.

Objasnila je zašto se takvo pravilo treba pridržavati.

Fotografija: © Belnovosti

Ispostavilo se da je sve u prirodnom aspektu.

Ipak, mačka je grabežljivac koji se sam hrani u divljini. Hvata ptice i glodavce.

Temperatura rudarenja je obično 37-39 stupnjeva.

Vrijedno je zapamtiti još neka pravila, na primjer, da mačke treba hraniti često, ali u malim obrocima.

Osim toga, životinja treba uvijek imati pristup svježoj i čistoj vodi.

Također je potrebno uzeti u obzir da mačke ne mogu jesti neke namirnice, inače mogu razviti ozbiljne zdravstvene probleme.

Stoga pripazite da u hranu ne dospije čokolada, luk, češnjak, sol, rajčica, začini i ulje.

Prethodno smo vam rekli je li moguće miješati suhu i mokru hranu za mačke.

Exit mobile version