Kućne ljubimce treba hraniti uravnoteženom i svježom hranom sobne temperature. Stoga je važno prethodno podgrijati hranu vašeg ljubimca.
To treba učiniti ne u mikrovalnoj pećnici, već u vodenoj kupelji.
Ovu je izjavu dala veterinarka Maria Yatsyshina, javlja doktor Peter.
Objasnila je zašto se takvo pravilo treba pridržavati.
Ispostavilo se da je sve u prirodnom aspektu.
Ipak, mačka je grabežljivac koji se sam hrani u divljini. Hvata ptice i glodavce.
Temperatura rudarenja je obično 37-39 stupnjeva.
Vrijedno je zapamtiti još neka pravila, na primjer, da mačke treba hraniti često, ali u malim obrocima.
Osim toga, životinja treba uvijek imati pristup svježoj i čistoj vodi.
Također je potrebno uzeti u obzir da mačke ne mogu jesti neke namirnice, inače mogu razviti ozbiljne zdravstvene probleme.
Stoga pripazite da u hranu ne dospije čokolada, luk, češnjak, sol, rajčica, začini i ulje.
Prethodno smo vam rekli je li moguće miješati suhu i mokru hranu za mačke.